Au depistat doi bebeluși morți, asfixiați și îngropați de mama lor

by 801 views0

Anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături şi au ridicat noi probe din curtea femeii acuzată că şi-a asfixiat copilul nou-născut, au descoperit resturile a doi bebeluşi, care fuseseră îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018, transmite corespondentul www.citesteonline.ro.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, în acele două găuri care au fost depistate de oamenii legii marți în curtea doamnei din Poiana Negrii, învinovățită că şi-a asfixiat copilul abea venit pe lume, au fost găsite resturile altor doi fetuşi pe care se bănuieşte că femeia i-a născut în 2018 şi 2016 şi apoi i-a îngropat.

Potrivit aceloraşi surse, resturile urmează să fie expertizate.

Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băieţel, neasistată medical, bebeluş pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi. Fapta femeii a fost descoperită de poliţstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul naşterii, a fost văzută fără burtă şi fără copil.

Sursele citate au mai precizat că femeia de 37 de ani a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru a beneficia de îngrijiri medicale post-naştere şi urmează să fie supusă săptămâna viitoare unei expertize medico-legale psihiatrice.

La moment pentru femeie nuau fost luate nici un fel de măsuri restrictive, dar se fac cercetări pentru uciderea și vătămarea bebelușului de către mama sa proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>