Calendare personalizate pentru cei dragi de la DalimPromo

by admin 1,649 views0

calendare personalizate

De fiecare data cand imbinam utilul cu placutul reusim sa obtinem lucruri minunate. Pentru a evidentia cat mai bine acest lucru am ales sa discutam despre calendare personalizate. De ce? In primul rand ca aceste obiecte animeaza sute de mii de birouri si milioane de pereti. Noi am ales sa insufletim aceste obiecte cu chipurile celor dragi si astfel munca la birou ar putea deveni mult mai placuta. Fetele micutilor tai in ipostaze zgubilitice ar lumina atat un perete cat si un birou. Pentru bunici, care sunt privati in mare masura de vederea nepotilor ar fi tipul de cadou ideal.

De asemenea va puteti personaliza si zile in calendar, cum ar fi aniversarile membrilor familiei sau a prietenilor. In felul acesta nu veti mai uita niciodata sa urati cuiva “La multi ani!”.Creativitatea se presupune ca nu are margini asa ca va invitam si pe voi sa veniti cu idei nastrusnice. Firma DalimPromo detine tehnologie de ultima generatie ce poate reda cat mai fidel imaginile cu care alegeti sa va realizati calendare personalizate.

Calendare personalizate pentru promovarea afacerii dumneavoastra

Atunci cand avem o afacere factorul concurential este foarte important. De aceea trebuie sa fim cu un pas inainte. Aici ma refer atat la costurile necesare reclamei cat si la eficienta acesteia. Pentru tipul de reclama interna va sugeram sa stabiliti cate un obiectiv principal pentru fiecare luna a anului. Apoi, noi vi le transformam in calendare personalizate atat pentru angajatii pe care ii aveti cat si pentru partenerii dumneavoastra. Tot ce trebuie sa mai faceti ulterior este sa le amplasati la vedere astfel incat echipa pe care o conduceti inerent va observa termenele limita pentru respectarea angajamentelor stabilite. Aceasta este o maniera facila, prin care dumneavoastra ca sef, va degrevati de stresul neindeplinirii obiectivelor. Pentru tipul de reclama externa va sugeram sa folositi calendare personalizate cu produsele pe care vreti sa le promovati. Noi le punem intr-o lumina cat mai buna pe hartie si apoi doar trebuie sa le daruiti viitorilor colaboratori.

Detalii tehnice pentru realizarea de calendare personalizate

Pe langa echipa tanara pe care o avem la DalimPromo, ne mandrim si cu tehnologia de ultima generatie pe care o punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru realizarea de calendare personalizate folosim masina de tiparit marca Konica Minolta BizHub PRO C650. De remarcat faptul ca este campioana anului 2015 la categoria print digital. O echipa motivata avand ca suport acest model tehnologic este pregatita in permanenta sa isi rasfete clientii prin promtitudine si designuri unice.

Va oferim un format standard de 33 X 48 cm al calendarelor cu o suprafata de printare de maxim 33 X 12 cm la care se adauga si copertile. Insa, pentru cei mai perfectionisti dintre dumneavoastra suntem deschisi la orice provocare. Puteti intra pe site-ul firmei noastre unde aveti la dispozitie o gama variata de modele si idei de imprimare dar si un formular electronic in care ne puteti lasa offline solicitarea de calendare personalizate. Pentru cei indecisi asupra modelului ii rugam sa ne contacteze telefonic pentru a stabili impreuna detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>