Camine batrani Bucuresti pentru siguranta si confort

by admin 2,062 views0

camin de batrani bucuresti

Camine batrani Bucuresti si asa veti avea o viata linistita si in siguranta. Doar compania Sky Angel este cea mai in masura sa va ofere cele mai bune si mai sigure servicii.

Sky Angel – camine batrani Bucuresti.

Sky Angel va ofera cele mai bune camine batrani Bucuresti, aici veti primi cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Cladirea se afla la doar 15 km de Bucuresti, de aceea puteti ajunge cu usurinta aici oricand.Puteti lua legatura oricand cu acestia fie telefonic sunand la numarul de telefon afisat pe site sau trimitand un mail pe adresa acestora sau sa va prezentati la compania acestora.Serviciile oferite de catre acestia sunt: cazare permanenta sau pe o anumita perioada, asistenta medicala non stop 24 de ore din 24, supravegherea atenta a persoanelor ce necesita un tratament mai special, organizarea unor evenimente deosebite precum zile de nastere,organizarea unor excursii. Doar la camine batrani Bucuresti persoana draga dumneavoastra isi va gasi confortul si siguranta mult dorita. Siguranta p care o inspira aceasta instituitie este un benefica pentru aceasta si mai mult asa isi va gasi si linistea. Toate camerele din aceasta cladire au vedere spre Casa Poporului, in plus comapania are foarte mult spatiu pentru a putea face  plimbare seara. Aceasta ajuta intotdeauna la un somn mult mai linistit. Aerul si natura sunt intotdeauna benefice sanatatii.

Camine batrani Bucuresti pentru o viata linistita.

Camine batrani Bucuresti pentru o viata linistita, sigura si fara nicio grija. Aici persoana draga dumneavoastra va avea parte de tot confortul dorit dar si de eleganta si stil. Aici persoana draga dumneavoastra va avea parte de cel mai bun tratament. Dotarile pe care acest camin le detine sunt : caldire mare si spatioasa, camere complet mobilate si dotate cu televizor LCD, internet si telefon, gradina proprie, livada foarte extinsa si o parte din lac unde cei pasionati pot pescui, biblioteca cu peste 1500 de volmune, grup sanitar. Pretul unui pachet standard incepe de la 1800 lei pe luna si inlude: medic generalist, asistenta medicala non stop 24 de ore din 24, masa asigurata : mic dejun, pranz, cina plus doua gustari, camera complet mobilata si dotata cu televizor, internet si telefon,grup sanitar, cazare permanenta sau pe o anumita perioada. Daca sunteti o familie puteti opta pentru pachetul special cu cazare in garsoniera si grup sanitar propriu.

Cele mai bune preturi pentru camine batrani Bucuresti.

Cele mai sigure camine batrani Bucuresti le veti putea gasi doar in Bucuresti. Personalul companiei Sky Angel este autorizat in ingrijirea batranilor si va poate oferi numai satisfactii.  Veti vedea cum persoana draga dumneavoastra devine tot mai vesela, leaga prietenii de durata cu persoane de varsta cu ea. Totul este extrem de simplu atunci cand se afla in grija unor persoane competente si de specialitate. Daca va doriti o batranete fara griji si fara a mai fi nevoit sa depuneti efort atunci Sky Angel este solutia dumneavoastra.Aici o sa intalniti persoane apropiate de varsta dumneavoastra si personal extrem de amabil si politicos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>