Cele mai înfricoșătoare locuri din lume

by autor 576 views0

  1. Pădurea Hoia Baciu
    Aceasta este considerată un loc într-adevăr misterios, în această pădure au dispărut făr urme foarte mulți oameni. Se consideră un „Triunghi al Bermudelor” din România, printre toate pădurile și se caracterizează prin niște calități deosebite. În pădure adesea au fost fixate semne de prezență a civilizațiilor extraterestre și fenomene electrice foarte neobișnuite, dar totodată siluete neobișnuite.Картинки по запросу Pădurea Hoia Baciu
  2. Catacombele Parisului
    Sub străzile Parisului există un tunel destul de mare care este numit “Catacombele Parisului“, acesta se întinde pe o suprafață de cca 300 km și are o mulțime de locuri periculoase. Oamenilor nu le este permis să intre în acel tunel, însă curiozitatea îî face pe unii să coboare în subteran.                                                                      Картинки по запросу CATACOMBELE PARISULUI

3. Piața Talismanelor Akodessewa (Akodessewa Fetish Market)

Această piață este situată în Togo și se consideră una dintre cele mai mari, dar totodată cele mai stranii piețe de   talismane din lume. Turiștii vin ca să-și cumpere talismane “magice”, cum ar fi cranii de animale sau chiar de oameni.

Картинки по запросу Piața Talismanul Akodessewa (Akodessewa Fetish Market)

4. Castelul Leap
Este considerat unul dintre cele mai tainice locuri din Irlanda, a fost construit la sfârșitul secolului XV-lea și are o istorie foarte profundă, iubitorii de mistică pot vizita acest loc, pentru că este cunoscut și pentru faptul că este bântuit de fantome și plin de evenimente anormale.
Картинки по запросу stelul Leap

5. Fântâna lui Iacov (Jacob’s Well)

Aceasta are o adâncime de aproximativ 37 de metri, iar pe pereții acesteia există o mulțime de ascuțișuri, însă acest fapt nu-i încurcă pe localnici să sară în ea. În toate timpurile au existat aventurieri care au dorit să încerce să-i cerceteze adâncurile şi din această cauză aici s-au întâmplat o mulţime de accidente care au finisat cu deces.

Картинки по запросу Fântâna lui Iacov (Jacob’s Well)

6. „Uşa în infern”

„Uşa în infern” așa mai este numit un crater de gaze din Turkmenistan care s-a format în urma prăbuşirii stratului de deasupra a unei grote subterane.
Acest loc s-a transformat într-o atracţie turistică destul de populară care este vizitată de o mulţime de cercetători, fotografi şi extremişti din toată lumea.
Картинки по запросу usa in infern craterul din

7. Peşterile mumiilor Kabazan (Kabayan Mummy Caves)

Majoritatea din noi nu cunosc pe pe insulile Filipine există un loc în care oamenii băștinași mumifică corpurile celor decedați. Toate aceste corpuri mumificate se consideră unele dintre cele mai bine păstrate din lume. Până a fi descoperite ele au fost total izolate.

Картинки по запросу kabayan mummy burial caves

8.Muntele Crucilor (Kryziu Kalnas)
Acesta este amplasat în Lituania iar în anul 1990 pe acest loc au fost situate aproximativ 50 de mii de cruci lituaniene.

Картинки по запросу Kryziu Kalnas

Картинки по запросу Kryziu Kalnas

9. Insula Păpușilor (The Island of Dolls)

Acest loc se află în Mexic și are o istorie foarte bogată şi interesantă. Insula este abandonată de toți și de toate cu excepția păpușilor care pot fi văzute pe întreaga insulă. Conform legendei, în unul dintre canalele insulei cândva s-a înecat o fetiță. După moartea ei, se spune că insula a fost invadată de păpuși care se pare că apăreau de niciunde. În acea perioadă pe insulă locuia un bărbat care a început să agațe păpușile pe toată insula. De atunci acest loc servește ca monument funerar al fetiței decedate.

Картинки по запросу The Island of Dolls

Картинки по запросу The Island of Dolls

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>