Coinsfri, service aer conditionat Bucuresti pentru toate necesitatile

by admin 3,274 views0

Cauti un service aer conditionat Bucuresti? Coinsfri este partenerul potrivit pentru nevoile tale, o echipa de profesionisti care-ti pune la dispozitie o gama completa de lucrari de climatizare printre care se numara si reparatii ale aparatelor de aer conditionat, montajul, intretinerea si mentenanta acestora, verificarea regulata a echipamentelor, reparatii si lucrari de intretinere oferite la preturi competitive atat pentru persoanele juridice, cat si pentru cele fizice.

Coinsfri are un service aer conditionat Bucuresti de care poti si tu profita la maxim

Stim, exact atunci cand ti-e lumea mai draga aparatul de aer conditionat ti se strica. Daca esti din capitala nu trebuie sa-ti bati capul, Coinsfri este o societate care presteaza printre altele si servicii de service aer conditionat Bucuresti.

Vrei sa stii mai multe despre Coinsfri? Aceasta societate si-a inceput activitatea in 2006, iar activitatea sa principala se invarte in jurul instalatiilor de climatizare, cat si a celor frigorifice, montaj, mentenanta si reparatii acolo unde este cazul. Chiar daca firma este in plina dezvoltare, serviciile oferite sunt de top, calitatea ii caracterizeaza pe cei de la Coinsfri pana in cele mai mici detalii, iar preturile sunt deosebit de avantajoase pentru toti clientii.

Despre echipa Coinsfri trebuie sa stii ca este alcatuita din profesionisti unul si unul si cu experienta de foarte multi ani in acest domeniu de activitate, astfel incat poti fi sigur ca aparatul tau de aer conditionat a incaput pe maini foarte bune. Astfel, indiferent de tipul de aparat de aer conditionat, Coinsfri executa cele mai bune conditii de montaj, mentenanta si service de top.

Chiar daca intreaga echipa Coinsfri este tanara, inclusiv managerul companiei nu are foarte multi ani la activ, intreaga echipa este caracterizata prin flexibilitate, profesionalism, stabilitate si calitate, iar in orice negociere Coinsfri se adapteaza necesitatilor clientilor sai.

Ce-ti ofera Coinsfri, service aer conditionat Bucuresti?

Indiferent ca este vorba despre persoane fizice sau persoane juridice, Coinsfri este un service aer condionat Bucuresti pentru toti cei care au nevoie de servicii de top si preturi competitive. Indiferent de problema intampinata, echipa Coinsfri o va rezolva cu profesionalism maxim.

Printre tipurile de lucrari ale acestui service se numara:

  1. Service pentru toate aparatele de aer conditionat, nu conteaza marca acestora, echipa este priceputa si face fata oricarei provocari;
  2. Indiferent de defectul aparut la apartul de aer conditionat, Coinsfri il va rezolva imediat, fara batai de cap, fara stres, fara timp pierdut;
  3. Instalatiile de climatizare sunt incarcate cu agent frigorific R407C, R404A sau R410A, adica cu freon. In prealabil insa au fost remediate defectiunile ce au dus la pierderile de freon;
  4. Orice tip de aparat de aer conditionat poate fi curatat si igienizat pentru functionare la parametrii optimi si neafectarea sanatatii;
  5. Executa aparate de aer conditionat si le relocheaza in functie de necesitati. Ce inseamna acest ultim serviciu? Presupune demontarea si remontarea climei in alta pozitie sau in alt loc din aceeasi locuinta sau din alta locuinta.

Interventiile se fac cu personal calificat, specializat, tocmai de aceea Coinsfri si-a castigat un bun renume nu numai in capitala, ci in toata tara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>