Container dus de la Demcar – executie rapida si costuri mai mici

by admin 2,823 views0

logodemcarAtunci cand va aflati in situatia de a avea nevoie de un grup sanitar cu dus intr-un timp cat mai scurt, containerele reprezinta una dintre cele mai avantajoase solutii. Oricine se poate bucura de un container dus complet dotat, care ofera toate conditiile necesare pentru o ingrijire si o igiena completa, indiferent de sezon. Containerele de acest tip sunt destinate in mod special santierelor, iar compaia Demcar face tot posibilul ca muncitorii sa aiba parte de confort sporit.

De mai multi ani, compania Demcar a reusit  sa aduca pe piata  o gama larga  de produse, destinate tuturor persoanelor sau firmelor care au nevoie de cantaninere dus, dar nu numai. Un astfel de container dus poate fi racordat cu usurinta la reteaua de apa si de canalizare, ceea ce inseamna ca va putea fi utilizat ca orice dus obosnuit.  Acest tip de container  nu necesita  fundatie pentru a fi montat intr-un anumit spatiu, astfel ca va putea fi mutat dintr-un loc in altul cu mare usurinta.

In ceea ce priveste dimensiunile, acestea vor putea fi stabilite impreuna cu dumneavoastra, la fel si posibilitatile de personalizare. Puteto opta pentru geamuri si usi termopan, unul sau mai multe dusuri, iar lista poate continua. In cazul in care doriti, containerele pot fi suspendate pe doua sau trei etaje, accesul fiind posibil cu ajutorul scarilor.

Container dus modern si complet echipat

Pe langa faptul ca acest container dus poate fi transportat dintr-un loc in altul, nu necesita intretinere speciala si nici investitii mari, exista multe alte avantaje. De exemplu, din punctul de vedere al materialelor folosite,putem mentiona otelul zincat ce este utilizat pentru structura acestor containere,  tabla galvanizata destinataa placarii peretilor exteriori, dar si multe alte materiale de calitate superioara. Imbinarea cu ajutorul celor mai noi tehnologii a acestor materiale duce la obtinerea unor containere dus rezistente pentru o perioada indelungata, indiferent de conditiile de exploatare.

In ceea ce priveste interiorul acestor containere, clientul este cel care poate decide cat de mult investeste. Cabinele de dus sunt disponibile intr-o gama variata, astfel ca exista posibilitati nelimitate atunci cand vine vorba de amenajarea acestor containere. Beneficiarii vor putea utiliza atat apa rece, cat si apa calda, acestea fiind prevazute cu boilere electrice performante, in functie de cerintele fiecarui client. Apa se va scuge intr-un sistem de canalizare, o fosa septica sau o statie de epurare, astfel ca se respecta toate conditiile de protejare a mediului inconjurator.

Demcar va asteapta cu detalii despre container dus!

Asadar, daca sunteti interesati de acest tip de container dus si va incanta ideea de a investi cat mai inteligent, Demcar va asteapta cu toate informatiile de care aveti nevoie, precum si servicii de calitate. Fiecare produs este realizat in conformitate cu standardele ISO, sunt insotite de garantie si beneficiaza de montaj profesional si mentenanta de specialitate. Pentru detalii, accesati www.demcar.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>