Crihan Construct este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra

by admin 3,796 views0

proiecte case mici

Crihan Construct este o companie care stie ce sa ofere clientilor sai. Ne mandrim ca suntem profesionisti, siguri pe noi, avem o echipa capabila sa ofere cele mai bune servicii, dar mai ales ca oferim celmai bun raport calitate-pret din industrie. Suntem siguri ca suntem cei mai buni tocmai pentru ca avem preturi pentru toate persoanele si pentru toate bugetele, iar acest lucru ne-a caracterizat mereu. Tocmai pentru ca bugetul dumneavoastra poate nu este cel la care ati visat sau ce v-ati asteptat, noi va pregatim proiecte case mici pentru a va multumi toate asteptarile, la cele mai mici preturi. Nu este necesar sa aveti o casa mare pentru a va simti bine si confortabil, iar noi va vom demonstra acest lucru.

Punctul nostru forte – echipa Crihan Construct

Alaturi de echipa noastra, suntem implicati in toate fatetele dezvoltarii corespunzatoare ale unui proiect, avand oameni instruiti si cu o buna cunostinta teoretica in toate specializarile necesare: structura de rezistenta, expertizare constructii, arhitectura, urbanism, instalatii sanitare, termice si electrice, verificare proiecte, audit energetic, amenajari interioare, plus activitate de urmarire a lucrarilor de constructie pe perioada executiei : manageriare proiect, dirigentie de santier, responsabilitate tehnica si executiva. Asiguram in permanenta asistenta si servicii pentru studii de fezabilitate, analize, rapoarte de evaluare si proiectare pentru o multitudine de locuinte si cladiri, dar si asistenta tehnica la fata locului pentru imobilele in constructie si pentru cladirile in curs de renovare.Pentru ca in acest domeniu, siguranta este cel mai important aspect intotdeauna, atat a echipei care participa la proiect, cat si a clientului, toate proiectele dezvoltate de noi sunt in conformitate cu ultimele reglementari si norme europene si nationale in vigoare.Proiecte case mici inseamna, de peste 7 ani, Crihan Construct.

Ultimele solutii pentru dumneavoastra

In acest moment in Romania, folosirea softwarului CAD este cel mai avansat mod de a lucra in proiecte de case mici, iar acest lucru inseamna practic ca dumneavoastra nu trebuie sa aveti niciun fel de grija si trebuie doar sa realizati ca lucreaza cei mai buni pentru dumneavoastra. Acest lucru va ofera o relaxare extraordinara, iar toata echipa noastra este pregatita pentru ca fiecare client sa se simta cel mai special si sa simta ca toata atentia este indreptate spre proiectul sau, asa cum este si normal si asa cum se intampla la Crihan Construct.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>