Deratizare Bucuresti

by admin 3,875 views0

deratizare bucuresti

Cartitele sunt cunoscute de catre specialisti ca niste mamifere mici, si care fac parte din acea categorie a insectivorelor, fiind adaptate in mod perfect traiul din subteran. Ca si o caracterizare a acestora, pot sa fie recunoscute in primul rand dupa urechile lor si de asemenea dupa ochii mici, dupa membrele lor care sunt scurte si puternice, aceste mamifere avand labele mari si perfect adaptate la sapat.

Frecvent, astfel de mamifere cresc in padure, dar din cauza faptului ca s-a restrans agresiv arealul lor de viata, ele pot fi gasite acum din pacate si undeva mai aproape de resedintele pe care le au oamenii.

Cartitele locuiesc si traiesc in mare parte in pamant, ele sapand pentru a ajunge acolo niste tuneluri ce le vor fi apoi case.

Tunelurile ce sunt facute de astfel de mamifere, pot aduce multe pagube in gradini, asta fiind unul dintre motivele din cauza carora sunt combatute serviciile care sunt oferite de catre firmele de deratizare .

Cu cat astea, ele reusesc sa sape niste retele mare de tuneluri, putand sa devina tot mai greu tinute sub control aceste efectele ale populatiei de cartite. Astfel de mamifere pe langa faptului ca pot sapa in continuu noi tuneluri, pot ajunge sa utilizeze tunelurile sapate anterior ce au fost lasate pentru o perioada pustii, abandonate din diferite motive. Cartitele sunt niste mamifere care permanent la curatarea cat si la degajarea tunelurilor surpate sau pe care le gasesc blocate, utilizand pentru asta  dintii pe care ii au foarte bine ascutiti.

Modul de viata al cartitelor

Principala sursa de hrana pe care o au aceste rozatoare o reprezinta insectele, mai ales ramele, dar se pot hrani si cu diverse plante. Din cauza multitudinii de insecte pe care astfel de mamifere le consuma, in cazul in care specialistii pe care ii au firmele de deratizre considera ca pot aplica insecticide in locurile ce sunt frecventate de catre acestea, nu reprezinta o solutie buna pentru combaterea lor.

Cartitele pot naste in jur de 3 maxim 4 pui intr-un an, insa acestea fiind animale solitare, nu se gasesc mai multe exemplare de cartite intr-un singur tunel.

In functie de care e spatiul unde e nevoie sa se intervina, aceea care sunt specialisti in procesele de combatere ale cartitelor fac lucrul acesta prin metode diverse.

Una dintre metodele ce sunt folosite de catre firme de deratizare in Bucuresti pentru combaterea cartitelor e utilizarea asa numitelor patroane fumigene. Asa ca, sunt cautate acele gauri de intrare si acces spre  galerii si in locurile in care se introduc un patron fumigen, dupa care acestea vor fi acoperite cu pamant gaurile. Gazul toxic eliberat din acest patronu fumigen va alunga in felul acesta, cartitele.

Este recomandat ca tratamentele de felul acesta sa poata fi repetate dupa unele perioade de timp astfel incat sa se evite aparitia altor cartite.

Alta metoda privind combaterea cat si eradicare cartitetlor e aceea de utilizare a pastilelor repelente. Se va analiza zona unde urmeaza sa se  trateze si se va observa care sunt locurile unde sunt amplasate musuroaiele, pentru eradicarea cartitelor care le populeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>