Fiind beată criță a sunat la 112 după care a spus că e o glumă, incident petrecut la Galați

by autor 471 views0

O femeie din județul Galați a sunat la 112 anunțând că a fost sechestrată într-un apartament din orașul Tecuci, iar apoi le-a spus polițiștilor că a vrut să facă o glumă. Oamenii legii au constatat că femeia era beată.

Potrivit reprezentanților IPJ Galați, prin apelul la 112 făcut, miercuri, o femeie i-a anunțat pe polițiști că este sechestrată într-un apartament din orașul Tecuci.

„O femeie de 32 de ani, din comuna Gohor, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci, la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că ar fi sechestrată în locuința
unui bărbat, cu numele Oliver, pe raza municipiul Tecuci. Polițiștii tecuceni au identificat persoana în cauză și, la domiciliul acesteia, au găsit-o pe femeia care făcuse sesizarea și care se afla într-o vădită stare de ebrietate. Ea a declarat că a mers de bunăvoie la domiciliul bărbatului și că a sesizat poliția, dorind să facă o glumă”, au declarat reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>