Implant dentar de la Tinka Smile

by admin 8,292 views0

implant dentar

Intr-un articol ce a fost scris pentru cunoscuta revista Elle, se face o pledoarie pentru zambetul sanatos si bine ingrjit , asta insa cu mult umor, articolul indemnandu-i pe romani ca intotdeauna sa apeleze cu maxima incredere la serviciile pe care le ofera cabinetele stomatologice. Subscriu cu totul la cele ccare sunt scrise in acest articol deoarece cred ca un zambet care e relaxat poate sa contribuie la mentinerea increderii in propria persoana si  increderea incepe printr-o reflectie in oglinda, asta pentru ca  daca nu-ti place ceea ce vezi, atunci trebuie sa muncim ca sa imbunatatim imagimea.

Pana sa ajungem la haine, la masina sau la  telefonul de fite, este bine sa ne ingrijim de piele, de par si nu i ultimul rand de dinti si unghii. Americanii sunt aceea care cred ca oamenii obsedati de propria imagine din intreaga lume au inventat acel zambet perfect,  cum i se mai spune, “zambet de Hollywood”.

Ingrijirea facuta danturii va incepe in cazul americanilor chiar din copilarie, nu cu siguranta fiecare dintre noi a vazut pana acum filmele cu adolescenti, in care acestea purtau aparat dentar care este menit sa le tranforme copiilor o dantura haotica intr-o datura care va fi  frumos aliniata.

In contrast, grija pe care o acorda romanii propriei danturi , da mai mult ,,cu minus”. Intr-un articol halucinant publicat in preas se arata faptul ca 19% din romani, cu precadere cei din zonele rurale nu s-au spala pe dinti nici o data pe zi, cu toate ca regula spune ca este bine sa ne spalam dupa fiecare masa pe dinti. Pentru a fi si mai clar, pentru unii practic  zilele trec fara a se spala niciodata pe dinti.

Dintre cauzele mentionate in sondaje se numara faptul ca fie nu au timp fie  de spatiu adecvat pentru o astfel de activitate. In aceste conditii, nu ne miram de faptul ca 90% din intreaga populatie este cunoscuta ca suferind de cel putin o afectiune dentara.

Unii specialisti au dat curs provocarii facute de cabinetul pe care il are  Royal Dent ca sa scrie un articol in legatura cu implantul dentar din  Blogalinitiative deoarece stiu inca din proprie experienta cum o astfel de lucrare dentara  poate sa faca viata ceva mai frumoasa. In acest caz, orthodontia practic a salvat viata cuiva.  Cel interesat au purtat un aparat dentar pentru doi ani. Cei care au urmat acest apartament isi aduc aminte cu multa nostalgie pe scaun, sa intre impreuna la programare cu copiilor de 7 pana la 10 ani, ce aveau discutii aprinse in legatura cu culoarea elasticelor folosite la stransul bracketilor ,  roz sau albastru.

Istoria implantului

Istoria lui incepe odata cu egiptenii, ce din cate se stie utilizau scoici prelucrate ca sa inlocuiasca lipsa unui dinte si  principalul motiv continea un nivel  ridicat de calciu ce avea potentialul de fuzionare cu sul de la mandibula. In timpurile noastre, moderne, posibilitatile privind inlocuirea fie a unuia unuia fie a mai multor dinti care erau lipsa se face prin intermediul protezelor dentare, cu precadere a celor mobile ce erau considerate stangace ca design si usor identificabile chiar si privite cu ochiul liber, sunt  nesatisfacatoare estetic  vorbind insa si functional,  care implicau sacrificarea anumitor dinti ce erau sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>