Reparatii cutii automate la standarde si exigente inalte

by admin 3,197 views0

reparatii cutii automate

In cazurile cand un client isi doreste reparatia cutiei de viteza si crede asta il va costa mult, este bine sa vada intai preturile de manopera si pe cele pentru reparatii ale cutiilor automate. In majoritatea cazurilor, acestea pot concura ca preturi la firmele de service si reparatii cutii automate atat din Romania cat si cu cele ale firmelor din Europa. Se poate afirma chiar ca in tara noastra sunt specialisti si firme ce pot executa servicii de felul acesta, avand un raport calitate – pret mult mai bun.

Pentru intelegerea mai buna a operatiunilor ce implica reparatia cutiei automate de viteza cu specialistii, acestea isi doresc si poata oferii transparenta totala in ceea ce priveste relatia cu clientii, cei specializati oferind precizarile necesare sub forma unui deviz care cuprinde informatiile de mai jos:

  • Pretul manoperei reparatiei cutiei automate ajunge undeva la 500 lei, avand tva-ul inclus;
  • Durata de executie pentru reparatie e de cel mult 3 ore.

Componente cutie automata de viteza

O cutia de viteza automata are in componenta sa urmatoarele elemente:

  • cutia propiu zisa;
  • un convertizor sau dupa cum este cunoscut, „ambreajul umed”;
  • un sistem de racire pentru ulei ce e reprezentat de niste conducte si racorduri elastice dar si un radiator de racire ce poate sa fie cu niste dimensiuni mici sau pozitionat langa diverse alte radiatoare pe autovehicolul le are;
  • o serpentina ce e introdusa in radiatorul pentru racire al motorului;
  • un calculatorul pentru cutiei de viteza automate denumit si creierul cutiei;
  • schimbatorul de viteze.
  • instalatia electrica a cutiei de viteza care cuprinde cablajele conexiunii electronice care conecteaza calculatorul cutiei automata rca, mai ales la masinile avand marca Mercedes.

Demontatul, spalatul precum si verificarea blocului hidraulic, in cazul in care exista piese pe stoc, are un pret estimativ de 200 lei la care se adauga tva-ul si durata de executie care este de 2 pana la 4 ore.

Demotarea, verificarea, curatarea unei astfel de instalatii de racire a cutiei automate de viteze urmata de inlocuirea diverselor componente ce se gasesc la un pret estimativ de 150 ron si  durata de executie care e de cel mult 2 ore.

Autobasculante sunt conform specialistilor, mijloace de transport unice datorita faptului ca sunt singurele vehicule care pot fi capabile de a putea descarca tesatura desfasurata prin inclinarea sarcinilor lor. Tehnologia stat-of-the-art si caracteristici avansate ce exista in cadrul proceselor de schimbarea ale anvelopelor sunt printre cele mai rapide si profitabile servicii ce pot fi oferite clientilor din firmele care executa servicii de reparatii cutii automate. Specialistii, fiind buni cunoscatori in domeniu, folosesc mai ales instrumente de diagnosticare iar pentru reparatii pentru a se asigura ca fiecare vehicul care intrat in service este diagnosticat corect si ulterior reparat si pentru a satisface atat dorintele cat si solicitarile clientilor.

Deteriorarea de exemplu a partilor importante ale unui autovehicol, adica al convertorului reprezinta de fapt, inlocuirea totala a lui din cadrul convertorului de cuplu.

Orice problema ar o masina sau cutia ei de viteze, apeland la specialisti este cu siguranta  cea mai buna optiune, ei putand sa garanteze cele mai bune servicii de reparatii cutii automate facute la cel mai inalt nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>