Rulou gazon la un pret convenabil

by admin 5,109 views0

rulou gazon

Specialistii din domeniu rulourilor de gazon natural mentioneaza pe site-urile de specialitate si in articole anumite caracteristici ale comercilizarii si acestuia si anume:

  • rulourile se pot livrea paletizat , ele fiind de regula infoliate;
  • gazonul este produs folosindu-se seminte de cea mai buna calitate, inclusiv aduse din import;
  • nu sunt incluse in oferetele de pret si costul pretul paletilor;
  • daca este nevoie, la carerea cumparatorului, se poate asigura transportul precum si montajul rulourilor de gazon

Produse din gama rulourilor

Exista pe piata de specialitate asa numitul covoras care este un gazon ce are 10m x 37 cm , la un pret de aproximativ 64 lei. Un mod practic si care este cu adevarat usor in scopul de a obtine un astfel de covor cu iarba verde gasiti intotdeauna si te site-urile de specialitate si pe paginile online ale magazinelor de profil, cum ar fi si www.rulou-gazon.ro . Un astfel de covor poate sa fie obtinut fara mult efort , chiar direct pe terenul care este ales de catre client. Covorasul este biodegradabil si are in compozitie un mix de seminte care sunt uniform distribuite, iar asta va determina aparitia acestui covor de iarba, fara a avea si alte plante, nedorite.

Covorul de iarba obtinut se va intinde dupa acre se acopera cu pamant, este udat si astfel iarba va creste fara probleme. Poate sa fie utilizat inclusiv pe terenurile in panta iar perioada ideala de insamantare e in lunile februarie pana in mai si in septembrie- octombrie, insa chiar si vara poate sa fie utilizat, avand aceeasi eficacitate. Cresterea uniforma pe care o poate avea iarba pe acest covor care e din materiale biodegradabile, e asigurata prin seminte ce sunt speciale preselectionate, avan dimensiuni in cazul unei role de 10 metri in lungime x 37 cm in latime.

Rulourile de gazon au un pret pe piata de specialitate de aproximativ 12lei/rulou in cazul rulourilor de tip sport folosite pe terenurile de sport care au un trafic intens.

Rulouri de gazon de tip peluza sunt utilizate cu precadere in parcuri si in scuaruri.

Firmele care produc astfel de rulouri si deasemeni le pot chiar si monta in orice spatii publice dar si private, pe terenurile de sport, oferind de asemeni clientilor interesati si sisteme de irigare ca si servicii complete in acest domeniu.

Dintre servicii de specialitate oferite de firmele de profil se gasesc de regula si montajul, transportul si pregatirea terenului.

Exista in tara noastra adevarate ferme de productie pentru aceste rulouri in multe dintre orase.

Avantajele folosirii rulourilor

Un prim avantaj si cel mai vizibil este acela de infrumuseţare rapidă a spatiului. Astfel de rulouri reprezintă varianta cea mai rapidă de înverzire pentru o suprafeţa de teren.

In acelasi timp, aspectul final dupa folosirea rulourilor de gazon este acela al unei peluze care e direct matura, exect ca si un covor verde compact prin care nu se va vedea pământul din substrat deoarece firele de iarbă sunt dese, uniforme si au o culoare verde închis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>