De Paste Iepurasul aduce cadouri de la Kadoly!

by admin 8,912 views0

sampanie-pictata-cu-mesajCei mici si cei mari in aceeasi masura il asteapta si in acest an pe Iepurasul, caci, nu-i asa, toti cei cuminti primesc cele mai frumoase cadouri de fiecare data. Daca pentru copii treaba este clara – jucarii, carti si multe dulciuri – oare ce daruri minunate sunt potrivite pentru mami si tati, pentru buni si bunicu, pentru frati si surori, nepoti si prieteni dragi? Are nevoie Iepurasul de inspiratie? Kadoly ii sta la dispozitie cu o multime de cadouri personalizate, pentru toate gusturile!

Oferirea de cadouri de Paste este o traditie foarte veche ce trebuie dusa mai departe

Stiai ca iepurele este un mesager al divinitatii si il regasesti in mai multe culturi? De exemplu, in traditia chineza apare iepurele ca fiind o creatura ce locuieste pe Luna si care macina orezul, esenta vietii. Si budistii il considera o creatura selenara, el oferindu-se ca ofranta zeitei Indra, iar drept rasplata aceasta l-a asezat pe Luna. Pentru americani iepurele este un animal de legenda, unele triburi crezand ca el este cel care a adus focul oamenilor, iar mayasii l-au considerat inventatorul scrisului.

Cand a devenit iepurasul simbol al Pastelui la crestini? Totul a inceput inca din perioada paganismului cand zeita Eastre a salvat o pasare si a transformat-o in iepuras. De atunci iepurasul aduce oua colorate in dar zeitei drept multumire. Apoi nemtii au fost cei care undeva pe la 1500 l-au transformat pe iepure intr-o adevarata legenda, au inventat dulciurile in forma de iepuras si ouale de ciocolata.

Dupa cum vezi, nu poti sa separi Pastele de Iepuras dupa cum nu-l poti desparti pe acesta de cadouri pe care le aduce numai celor cuminti, in special copiilor. Jucarii, in primul rand, si multe dulciuri, carti si cadouri ingenioase ce le pun la incercare imaginatia, Iepurasul stie intotdeauna ce sa le cumpere. Dar oare adultilor cuminti ce le poate aduce in dar?

Cadouri de Paste de la Kadoly pentru toti adultii cuminti

Pentru ca Iepurasul nu aduce cadouri numai copiilor cuminti, ci si adultilor, Kadoly a pregatit o multime de idei pentru ca in acest an Iepurasul sa vina cu cadouri personalizate cu mult drag.

Astfel, pentru barbati Iepurasul se poate orienta inspre cadouri alese, cadouri ce pot fi personalizate in functie de stilul si personalitatea barbatului. O sticla de vin vechi pictata manual, o sticla de sampanie pictata cu un mesaj de suflet, o cutie cu accesorii, un trofeu pentru cel mai bun prieten, sot sau tata, un ceas cu medalie, manusi maro speciale pentru condus, ceasuri de birou sau diplome personalizate, la Kadoly gasesti cadourile potrivite realizate de maini pricepute ce pun suflet pentru crearea fiecarui produs in parte, elegant, unicat.

Pentru femei Kadoly are o lista de propuneri si mai lunga: cadouri handmade precum albume foto, plachete cu mesaj sau trofee personalizate, bonsai cu pietre semipretioase in functie de zodie, oglinda de buzunar cu cristale, sticle de vin sau de sampanie personalizate prin pictura manuala, platouri personalizate sau pahare gravate, Iepurasul este in acest an foarte creativ.

Pentru orice detalii cu privire la cadouri de Paste, echipa Kadoly iti sta oricand  la dispozitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>