Și-a dat foc mașinii drept răsplată autorităților

by autor 542 views0

A dat foc mașinii proprii pentru a protesta față de autoritate și nedreptățile ei față de locuitori, în satul Crairât, comuna Ploscoș. Propietarul a făcut live pe Facebook cum și-a incendiat mașina Dacia Solenza.

Îmi dau foc la toate proprietățile pentru ca să-mi dea și mie primăria ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Pământurile au fost împărțite consilierilor din primăria Ploscoș, iar mie toate cele 200 de capre mi le-au egalat cu 5 ha.

Cum focul a început să cuprindă mașina pompieriii au intervenit, era orele 20:00.  Atunci când pompierii au ajuns la locul cu pricina, mașina deja era toată în foc.

“Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21.30, mașina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, în preajmă nu s-a incendiat nimic, flăcările au nimicit mașina. Nu au fost persoane rănite.”, a declarat Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

https://www.facebook.com/watch/?v=951424591859255

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>