Tânără de doar 22 de ani a murit în timpul nașterii din neatenția medicului

by 494 views0

Din neatenție, medicul i-a scos și alte organe împreună cu placenta. Femeia și-a văzut copilul înainte de moarte, i-a zâmbit acesteia și s-a stins cu imaginea ei în față, urland din toate puterile in momentul in care medicul a facut procedura care i-a adus moartea.

Mama fetei abia acum a făcut public cazul respectiv pentru a pune sub presiune justiția rusă.

Toți medicii implicati in moartea tinerei de 22 de ani risca ani grei de detenție. Svetlana Malyukova, in varsta de 42 de ani, a declarat: „Speram ca vom reusi sa le demonstram vina si ca li se va da pedeapsa pe care o merita”.

Moașa văzând că nu se descurcă a chemat un obstetrician, o doamnă în vârstă de 27 de ani. Medicul a tras foarte tare de cordonul ombilical, încercând să scoată placenta.

„Fiica mea suferea si tipa de durere, dar medicul nu a bagat-o in seama”, a marturisit Dmitry Malyukov, tatal victimei, care a adaugat si ca Alisa a tipat atat de tare incat „s-a auzit in tot spitalul”.

După puțin timp de la incident, femeia a suferit o hemoragie foarte puternica si a intrat in coma. Medicii au vrut sa o transfere pe femeie catre o alta unitate medicala, insa Alisa era prea slabita pentru a face fata transportului.

Cauza mortii a fost stabilită: soc sever cauzat de durere. In urma analizei cazului, un medic obstetrician cu experienta a confirmat faptul ca placenta a fost smulsa intr-un mod agresiv.

In cazul tinerei, care avea uter retrovers, placenta trebuia scoasa sub anestezie sau printr-o interventie chirurgicala, nicidecum in modul barbar in care a facut-o medicul de 27 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>