O fetiță nou-născută a fost îngropată de vie

by autor 622 views0

O copilă nou născută a fost îngropată de vie, după ce mama și bunica acesteia  credeau că a murit. Fetița era încă vie, iar  țipetele pe care le scotea din pamant au fost auzite. In imaginile care au facut inconjurul lumii se observa cum doi politisti sapa si dau la o parte pamantul care acoperea corpul micutei.

 Oamenii legii se asteptau sa gaseasca un corp mort de bebelus, insa în pofida tuturor, fetita traia. Cu mainile goale au sapat politistii pentru a reusi sa scoata capul nou-nascutului din groapa de 50 de cm in care fusese bagat.
Fetita nou-nascuta, ingropata de vie timp de 8 ore dupa ce familia a crezut ca a murit. Cum a fost salvata VIDEO | Demamici.ro

Fetita avea cordonul ombilical inca atasat si cand a fost scoasa la aer se chinuia sa respire. Micutei i s-a acordat primul ajutor. Paramedicii i-au deblocat caile respiratorii si i-au administrat oxigen in ambulanta, in drum spre cea mai apropiata unitate medicala.

Fetita nou-nascuta, ingropata de vie timp de 8 ore dupa ce familia a crezut ca a murit. Cum a fost salvata VIDEO | Demamici.ro

Doctorii au internat-o la terapie intensiva si i-au facut fel de fel de teste si ecografii. In ciuda startului dramatic pe care l-a avut in viata, micuta face progrese, iar starea sa de sanatate se imbunatateste de la o ora la alta.

Politistii au ajuns la fata locului dupa ce au primit un apel anonim prin care au fost anuntati ca moarte unui bebelus nu a fost raportata. Ofiterii s-au deplasat la casa familiei din Canarana, vestul Braziliei, pentru a investiga.

Mama fetitei, o adolescenta de 15 ani, a nascut in baie

Acolo au gasit-o pe mama fetitei, o adolescenta de 15 ani, care le-a povestit autoritatilor ca era singura in baie in momentul in care au inceput contractiile si ca a nascut acolo. Bebelusul s-ar fi lovit cu capul de podeaua din baie in momentul in care a venit pe lume.

Fetita nou-nascuta, ingropata de vie timp de 8 ore dupa ce familia a crezut ca a murit. Cum a fost salvata VIDEO | Demamici.ro

Bunica adolescentei, in varsta de 57 de ani, a crezut ca nou-nascutul a murit din cauza loviturii asa ca a invelit-o intr-o bucata de material si a ingropat-o in curte. Femeia a spus ca fetita nu plangea si nu dadea niciun semn de viata, acesta fiind motivul pentru care a decis sa o ingroape dupa un obicei indian.

Familia a recunoscut ca nu a declarat moartea copilului. Bunica le-a aratat politistilor unde se afla mormantul improvizat al micutei.

https://metro.co.uk/video/newborn-baby-survives-eight-hours-buried-alive-1703650/?ito=vjs-link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>