În familie nu trebuie să fie violență

by 567 views0

O campanie împotriva violenței asupra femeilor și copiilor s-a răspândit pe internet, devenind virală. Fotografiile denotă violența asupra femeilor. Iubite, sotii, femei insarcinate, mame…

Nu exista stau cu el pentru copii. Violenta in familie transforma copilul pe viata | Demamici.ro

Odată ce ai ridicat mâna la o femeie, ai agresato, nu există nici un motiv care ar justifica agresiunile tale. Astăzi te înjură, mâine vei primi o palmă, mai apoi un pumn, iar acțiunile lui devin din ce în ce mai agresive odată cu trecerea timpului.

Dacă înduri agresiunea și indiferența, trebuie să știi ca asta nici pe de-o parte nu seamănă a dragoste. Violenta nu are nicio tangenta cu iubirea. Iar daca la mijloc sunt si copii, situatia este cu atat mai grava.
Nu exista stau cu el pentru copii. Violenta in familie transforma copilul pe viata | Demamici.ro
Sa accepti certurile si loviturile de dragul copilului e cea mai mare greseala pe care o poti face. Violenta pe care acel copil o vede in sanul familiei il va transforma pe viata. Sa nu crezi ca el nu-ti citeste suferinta din ochi si ca nu simte durerea din sufletul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>