Acneea îți arată ce probleme de sănătate ai

by 504 views0

Acneea nu apare pur și simplu, ea poate să apară atunci când avem pobleme de sănătate (organele interne).

Acneea tenului este o metoda de diagnosticare a unor probleme de sanatate. In plus, daca tratezi cauzele, problemele tenului pot sa se rezolve de la sine. Aceasta harta a problemelor tenului include cosurile, petele si alte probleme ale pielii.

Zona 1 si 2 indica probleme ale tubului digestiv. Solutia este sa mananci alimente mai putin prelucrate si sa uiti de junk food. O solutie este sa micșorezi consumul de grasimi animale si sa bei mai multa apa.

Zona 3 indica probleme hepatice, alergii alimentare si sedentarism. Detoxifierea va ajuta la sigur, consumați cât mai multe fructe și legume, acestea pot ameliora problema. In plus o solutie este sa dormi mai mult.

Zona 4 si 5 si zona 7 si 8 indica probleme renale si deshidratare cronica. Elimină din regimul alimentar băuturile carbogazoase, cafeaua și alcoolul , bea cât mai multă apă.

Zona 6 indica probleme legate de inimă. Trebuie verificata si monitorizata tensiunea arteriala si nivelurile de vitamina B. In plus trebuie să renunți la consumul de alimente iuți, de carne si trebuie sa faci mai multa miscare.

Zone 9 si 10 indica probleme ale sistemului respirator si este zona afectata in cazul celor care fumeaza sau sufera de alergii si astm. Solutii bune sunt reducerea consumului de zahar, evitarea alimentelor care fac organismul acid (carne, lactate, alcool, cafeina) si adaugarea de alimente alcaline (legumele verzi) si renuntarea la fumat.

Zone 11 si 12 arata o maxima afectare din cauza stresului si a tulburarilor hormonale. Poti reduce efectele daca bei apa, mananci mai multe fructe si legume si iti pastrezi pielea cat se poate de curata.

Zona 13 indica probleme la stomac si intestin, iar solutia sta in cresterea aportul de fibre.

Probleme in zona 14 indica o afectiune cronica bacteriana. Solutia este sa dormi mai mult si sa cresti aportul de vitamina C. In plus bea apa mai multa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>