Grinda tip H20

by admin 8,257 views0

grinda tip h20

Firmele ce sunt specializate dispun si comercializeaza game variate ale produselor si utilajelor care sunt destinate cu precadere companiilor de constructii care isi doresc niste solutiile dintre cele mai bune pentru rezolvarea problemelor lor. In felul acesta, companiile pot sa ofere multe tipuri ale acestor produse care fac parte din seriile si tipurile de grinzi tip H20 ce sunt noi cat si second hand, in mare lor parte fiind importate din state ale UE.

Grinzile sunt astfel create incat sa poata veni in ajutorul lucrarilor aferente constructiilor care implica cu precadere turnarea placilor de beton, ele fiind utilizate pentru sprijinire.

Grinzile de tip H20 sunt fabricate din lemn ele avand poate cea mai buna calitate, iar acest lemn a fost inainte de utilizare, tratat si vopsit astfel incat sa reziste cu precadere la umiditate, si sa nu adere in fata betonului, a grinzilor fiind nevoite sa faca fata sarcinilor extreme.

Solutiile practice ale acestor grinzi tip H20

Specialistii Edil Rent, incerca sa le ofere clientilor dintre solutiile care sunt cele mai bune pentru satisfacerea nevoile lor dispunand si utilizand numeroase grinzi tip H20 care sunt in general importate din UE, acestea fiind de clasa I, grinzi ce au fost create in totalitate din lemn si sunt tratate de rasionoase care dispun de ce e cunoscut in termeni tehnici ca fiind brat median fabricat integral din lemn de rasinoase care au fost incleiate astfel incat sa poata sa dispuna de flexibilitate ce e extinsa. Aceste produse pot fi comandate chiar din stoc, insa pot fi aduse la comanda, vand in vedere care e necesarul clientilor. Deasemenea, ele pot sa fie si unele noi, insa si secondhand.

In privinta pretul, acestea depind de numarul  produselor care sunt dorite cat si de lungimea lor. Sunt disponibile si se gasesc lungimi care sunt standard, adica cele care au 245 cm si greutate ce ajunge pana la 12,5 kg, sau acelea care au 265 cm si 13,3 kg, cat si cele cu 290 cm si 14,5 kg, cele de 330 cm si avand 16.5 kg.

Se gasesc inclusiv grinde care au 360 cm si o greutate ce ajunge la 19,5 kg, cele de 390 cm, de 450 cm si cele care au 490 cm si 24,5 kg, cu lungimea de 590 centimetri si avand 29,5 kg.

Pot in acelasi timp sa fie comandate si diverse masuri atipice care sunt utilizate pentru nevoi care sunt ceva mai speciale.

Procesul fabricatie grinzilor tip H20 are in vedere utilizarea lemnului de rasinoase, care e usor si rezistent, acesta fiind considerat solutia perfecta pentru utilizarea in cadrul unor medii care au mai multa umiditate. Mai mult, miezul este unul format din catre trei straturi care pot sa confere fiabilitate dar si flexibilitate. Imbinarea acestora se face folosindu-se niste flansele care au trei dinti, si capetele inchise in cadrul protectiilor metalice si pot sa ofere suprafata mare in privinta contactului si rezistenta sporita in fata socurilor specifice ca al incarcarilor consistente.

Modul de utilizare al grinzilor

Orice tip de grinda tip H20 are o durata mare de viata mai ales daca sunt utilizate corespunzator si se tine cont de respectarea indicatiilor date de producatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>