Diminuarea cicatricilor postacneice

by autor 534 views0

Похожее изображениеExistă o mulțime de metode care ajută la vindecarea cicatricilor postacneice, mai jos o să vă aducem la cunoștință câteva din ele:
– Alimentația joacă una dintre cele mai importante roluri, astfel ar trebui să avem grijă cum ne alimentăm, o dietă rațională, din care să excludem parțial sau total zahărul și alimentele grase ar fi binevenită.
– Nu vă temeți să vă expuneți corpul la soare, băile de soare sunt binevenite pentru piele.
– O mască de castravete ras, cojiță de portocală și lămâie te va ajuta perfect, aplicați-o pe zonele problematice nu mai mult de o dată în săptămână, rezultatele vor fi vizibile chiar după prima lună.
– Una dintre cele mai bune soluții împotriva acneei este considerat amestecul de coriandru și curcuma (amestecați o linguriță de suc de coriandru cu un varf de cutit de pulbere de curcuma).
– Pare a fi straniu, dar usturoiul este și el un remediu, este recomandat să consumați macar de două ori pe săptămână usturoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>