Instrumente de scris de la Cora Trade Center

by admin 7,390 views0

instrumente de scris

Indiferent de cat de pretentios arfi un client atunci cand isi alege instrumentul de scris, in magazinele de specialitate, inclusiv in cele online o sa gaseasca modelul de stilou, pix sau creion mult dorit.

Stilou de unica folosinta- tip BIC All in One 

Dintre caracteristicile pe cae le are acest stilou sunt de mentionat varful mediu si lungimea de scriere care ajunge pana la 1,4km.

Este considerat un stilou consumabil si accesibil, oricand pregatit pentru a fi utilizat, care are nivel vizibil al cernelei, cu capac cu clip si scriere foarte fluida.

Stiloul are penita rezistenta, confectionata din otel inoxidabil ceea ce il face ideal pentru a fi utilizat de studenti ca si de adulti. Stiloul nu este reincarcabil, fiind de unica folosinta.

Tara de origine pentru acest instrument de scris este China.

Comenzile instrumentelor de scris

De pe site-urile de specialitate se pot comanda simplu, rapid dar și eficient orice tip de stilouri sau pixuri. Este suficient sa fie parcursi anumiti pasi dupa care le finalul lor putem sa avem produsul dorit.

  • Ca prim pas pentru a comanda online trebuie sa deschidem un cont. Acest lucru nu dureaza mai mult de trei minute iar pasul nu trebuie sa fie parcurs decat o singură dată.

Imediat ce contul este activ, se pot achiziționa instrumentele de scris dorite, folosind doar un buton, acela de intrare in cont.

  • Se aleg produsul sau produsele dorite.

Pentru a putea identifica un anumit produs, clientul poate sa parcurga meniul sau poate sa foloseasca oricand căsuța de căutare care de regula se afla in partea de sus a paginii.

După ce identifica produsul, tot ce trebuie sa faca e sa apese butonul unde apare afisat – adaugă în coș.

Dacă valorea pe care o are coșul de cumpărături este una mai mare sau este egală cu 100 lei, atunci de regula, butoul de comandă fermă ramane activ.

  • Se stabilesc ultimele detalii.

E recomandat de specialisti sa se aleaga modalitatea de plată cea mai potrivită de catre fiecare client respectiv numerar, plata cu cardul, ordinul de plată, etc.precum și tipul de livrare pe care si-l doreste adica în 24h, în 60 de minute, în aceeași zi, ori prin ridicare din showroom.

  • Clientul primește confirmarea comenzii.

În maxim 15 minute de la momentul comenzii ferme, clientul care a inregistrat-o va fi contactat de catre un consultant al firmei si site-ului unde s-a inregistrat comanda.

Exista in plus si alte alternative, cum ar fi : atunci cand nu se dorește sa se faca o comanda online pentru un instrument de scris, se poate trimite comanda pe adresa de e-mail a magazinului sau prin fax, la numerele afisate pe site-urile de specialitate.

Dreptul la renunțare

Clientul are inclusiv dreptul sa renunțe la produsul pe care l-a achiziționat, doar în baza unei simple notificări transmisa în scris, într-un termen de pana la 10 zile lucrătoare , termen care intră în vigoare de indata ce ai primit comada, fără sa suporte nici un fel de penalități și făra sa ofere vreun motiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>